Ringleiding
Als een van de weinige drive-in discotheken in Nederland,
beschikt de gewoondeleukste drive-in show over een complete ringleiding.

Wat is een ringleiding?
Ongeveer 5 % van de Nederlanders maakt gebruik van een hoorapparaat. Voor deze mensen is het vaak erg moeilijk om tijdens feesten de diverse sprekers te verstaan of de muziek te horen.
Om dat op te lossen zijn veel hoorapparaten uitgerust met een spreekspoel waar men als dat nodig is gebruik van kan maken. (De zogenaamde "T"stand.)

Ringleidingsversterker
Met een ringleidings-versterker wordt in een draadlus in de ruimte een soort krachtveld opgewekt waarbinnen de spreekspoel in het hoorapparaat de signalen (muziek of spraak) kan oppikken. Van dit krachtveld merkt of voelt u niets en het is volkomen veilig. Het resultaat is dat de slechthorenden in het gezelschap niet meer buitengesloten worden en kunnen meegenieten van alle festiviteiten, zonder dat ze aan een ander moeten vragen wat er gezegd word.

Ook in grote zalen
We kunnen een oppervlak van zo'n 200 vierkante meter in een zaal of ruimte van ringleiding voorzien. De lus kan op de grond aangebracht worden, maar ook op de verdieping daarboven. Dit doen we als de bedrading te veel in de weg ligt.

Vakmanschap
We beschikken over een gedegen kennis van ringleidingen. We zijn keurder bij de landelijke technische commissie bij de NVSH voor het keuren van ringleidings-installaties.
Ook kunnen we, indien nodig voor u een vaste ringleiding installatie aanleggen tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Meerprijs
De ringleiding kan tegen een kleine meerprijs worden mee geboekt bij elke feestavond. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ons vrijblijvend even bellen of mailen. We leggen het graag aan u uit.

Dorpsstraat 91 - 1721 BC  Broek op Langedijk - Tel: 0226-345 553 - GSM: 06-523 06 499 - E-mail: info@gewoondeleukste.nl