De Zeskamp en spellen
Wij organiseren allerlei zeskampen en spellendagen en avonden. In de openlucht, sporthallen, maar zelfs in een wat kleinere feestzaal of kantine is heel veel mogelijk.

Elke hoeveelheid deelnemers
We hebben spellen en spelsystemen tot wel 1000 deelnemers waarbij iedereen continue bezig is en er nagenoeg geen wachttijden zijn.
We gebruiken hierbij onze eigen geluidsinstallatie en verlichting.
Zo houden we de kosten voor u in de hand.

Theorie en/of sportief
De spellen kunnen een theoretisch karakter hebben, maar kunnen ook een sportief tot spectaculair zijn. Ze kunnen aangepast worden aan uw bedrijf of vereniging. We hebben ook ervaring met lichamelijk-  en verstandelijk gehandicapten. De spellen kunnen geschikt gemaakt worden voor elke leeftijd. Van piep jong tot senioren. Succes gegarandeerd!

Voorbeeld
We vertellen liever niet al te veel uit, daar we vaak ge´miteerd worden. Maar om u een idee van de mogelijkheden te geven:
De publieksquiz
Dit is een quiz die we in pauzes van de muziek doen. Men krijgt vragen en opdrachten voorgelegd die men moet beantwoorden of uitvoeren en iedereen kan meedoen. Bijvoorbeeld een vraag als:

  • Hoeveel nummer 1 hits heeft Rob de Nijs in de top 40 gehad?
  • Hoeveel vellen papier zitten er op een normale rol WC?
  • Waar is Willem Alexander vandaag geweest?
  • Hoe lang duurt 30 seconden?
Ook kan men per tafel een praktijkopdracht krijgen. Bijvoorbeeld iets in elkaar zetten volgens de bijgesloten (Chinese) gebruiksaanwijzing. Of een stukje met elkaar opvoeren met slechts vijf minuten voorbereidingstijd. (Men moet dus enorm improviseren.) De antwoorden worden ingevuld op een wedstrijdpapier, de totalen worden opgeteld, de winnaars krijgen een beker of een leuke prijs.

De kosten
Een spellenshow of zeskamp kan ook geboekt worden in combinatie met bal na! De totale kosten zijn uiteraard afhankelijk van wat u wensen zijn en hoe groot het evenement is.
Bel ons voor meer informatie, we staan u graag te woord.

Wilt u terug naar het begin? Klik hier!

Dorpsstraat 91 - 1721 BC  Broek op Langedijk - Tel: 0226-345 553 - GSM: 06-523 06 499 - E-mail: info@gewoondeleukste.nl