OVM SALES        Broek op Langedijk     

Over Ons :

0226-345 553

E-mail sturen

0226-345 553

RINGLEIDING VOOR SLECHTHORENDEN
GEWOONDELEUKSTE.NL

Ringleiding
Als een van de weinige drive-in discotheken in Nederland,
beschikt de gewoondeleukste drive-in show over een complete ringleiding.

Wat is een ringleiding?
Voor als u niet weet wat dit is;
Ongeveer 5 % van de Nederlanders maakt gebruik van een hoorapparaat. Voor deze mensen is het vaak erg moeilijk om tijdens feesten de diverse sprekers te verstaan of de muziek te horen.

Om dat op te lossen zijn veel hoorapparaten uitgerust met een spreekspoel waar men als dat nodig is gebruik van kan maken. (De zogenaamde "T"stand.)

Vakmanschap
We beschikken over een gedegen kennis van ringleidingen. We zijn lid van de technische commissie bij de NVSH voor het keuren van ringleidings-installaties.
Dit keuren doen wij in onze vrije tijd geheel belangeloos.
Ook kunnen we, indien nodig voor u een vaste ringleiding installatie aanleggen tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Ringleidingsversterker
Met een ringleidings-versterker wordt door middel van een draadlus in de ruimte een soort krachtveld gemaakt waarbinnen de spreekspoel in het hoorapparaat de signalen (muziek of spraak) kan oppikken. Van dit krachtveld merkt of voelt u niets en het is volkomen veilig. Er komt minder straling van af, als van één GSM telefoon.

Het resultaat is dat de slechthorenden in het gezelschap niet meer buitengesloten worden en kunnen meegenieten van alle festiviteiten, zonder dat ze aan een ander moeten vragen wat er gezegd word.

Ook in grote zalen
We kunnen een oppervlak van zo'n 200 vierkante meter in een zaal of ruimte van ringleiding voorzien. U hoeft uiteraard niet overal de ringleiding te hebben.
Een slechthorende weet dat hij, om de spraak en muziek te kunnen horen, binnen deze lus moet staan. De lus kan op de grond aangebracht worden, maar ook op de verdieping daarboven. Dit doen we als de bedrading te veel in de weg ligt.

Wel dient de ruimte vrij van elektronische storingen te zijn. Storing wordt onder andere veroorzaakt door slechte TL verlichting en beeldschermen die niet goed ontstoord zijn.

Meerprijs
De ringleiding kan tegen een kleine meerprijs worden mee geboekt bij elke feestavond. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ons vrijblijvend even bellen of mailen. We leggen het graag aan u uit.

Terug naar: Onze feesten

[Introductie] [Wie we zijn] [Onze feesten] [Andere aanpak] [Onze muziek] [Onze Shows] [Onze prijzen] [Ons geluid] [Ons Licht]
[Referenties] [Home] [Site map]