Ouderen disco

 

Wij verzorgen met veel plezier ouderen disco’s,

met alle “Toppers van Toen”

 

Grammofoonplaten muziek

Voor deze avonden halen wij onze draaitafels onder het stof vandaan. U gelooft het bijna niet, maar vrijwel alle toppers van af de vijftiger jaren worden origineel op vinyl gedraaid. Er kan dus af en toe ook een tikje of een kraakje hoorbaar zijn, maar dat hoort erbij! Omdat we geen 78 toeren kunnen spelen, wordt de muziek van de dertiger en veertiger jaren vanaf Cd’s gespeeld. Onze muziek collectie is zeer compleet, en de DJ heeft elk denkbaar nummer voor u in voorraad. Verzoekjes zijn altijd toegestaan.

 

Ouderen kunnen echt feesten!

Ook al is het publiek wat ouder, hoeft dat nog niet te betekenen dat men geen feestje kan maken. Onze ervaring is juist dat het altijd reuze gezellig is, en het een echt “feest van de herkenning” word.  Meezingen, dansen, polonaise, alles kan en mag. Extra draadloze microfoons zijn altijd klaar voor gebruik. En samen met de begeleiders maken we er een superfeestje van.

 

Niet oubollig

Ook al zijn de mensen wat ouder,

toch gaan we niet alleen maar “Aan het kleine café aan de haven” of  “De klok van Arnemuiden” draaien. Gezellig stijldansen, discodansen, rock en rollen, smartlappen, wat luistermuziek, en daarna net zo makkelijk weer een polonaise, dat houdt de mensen lekker bij de les.

“Voor elk wat wils”, dat is ons devies!

 

Takt

We hebben een ruime ervaring in het omgaan met ouderen en mensen met een beperking. We beschikken over geduld en takt en we doen er alles aan om het de mensen naar de zin te maken.

 

De Disco en uw Zaal

Uiteraard zetten we bij een ouderen disco een echte discoshow neer, met geweldig geluid (maar niet te hard!) en prachtige lichteffecten zoals knipperende  en draaiende lampen, natuurlijk ontbreekt de prachtige glazen spiegelbol niet!

We houden wel rekening met onze gasten in de lichtshow; lampen worden enigszins gedimd, zodat deze niet al te vel zijn, en alle bewegingen van de verlichting zijn niet te snel of te druk, maar wel gezellig!

Zoals bij elk optreden van ons staat de veiligheid voorop. De vloer is  helemaal leeg, nergens lopen kabels en alle gebruikte microfoons zijn draadloos.

 

Kosten

Voor ouderen feesten hebben we een speciaal (lager) tarief. Bel ons voor de prijzen en mogelijkheden.

 

 

Wilt u terug naar het begin? Klik hier!

Spiegelbol

Gezellig dansen

Rolstoeldansen

Polonaise

Een echte disco show !

Men hoeft niet altijd te staan om plezier te hebben

Wat voor feesten we  doen

Shows en Prijzen

Fotoboek en Referenties

Over Gewoondeleukste