Kinderdisco

 

Wij organiseren “vet coole” super kinderdisco feesten.

Met alle faciliteiten van de normale disco, doch aangepast aan de kids van 4 tot 12 jaar.

 

De regels zijn wat soepeler, en we doen gewoon lekker gek met ze.

Voor de hele kleintjes draaien we Dikkertje Dap, Kabouter Plop, K3, Kus, Dora, Justin Bieber, Ralph, en er word uiteraard ook Gangnam Style gedanst! Voor de wat oudere kids hebben we altijd de laatste hits van de top 40 in huis. Want die “kinderachtige” plaatjes daar zijn ze te oud voor!

 

Toppie dag

Wij hebben veel ervaring met kinderfeesten.

De meeste kinderen tussen de 4 en 12 jaar hebben een aandachtspanne van amper 3 minuten en daar houden we rekening mee.

We gaan het hele feest actief met ze aan de gang. Geen langdurige dingen, alles gaat lekker vlot en flitsend. We doen heel veel gekke spellen, zoals een danswedstrijd, zangwedstrijd, ballonnen-oppomp-wedstrijd, stoelendans zonder stoelen, limbowedstrijd, langste adem, toiletrollenrace en nog veel meer. Totaal hebben we wel keuze uit 20 spellen.

 

Daarbij zijn er natuurlijk voor alle kinderen prijzen te winnen. Speciaal voor de kids hebben we ook een zaalmicrofoon, voor het geval dat ze willen meezingen/brullen op hun mooiste plaat. We laten ze af en toe zelfs voor DJ spelen en verzoekplaten worden zoveel mogelijk gedraaid. Kortom er word vrijwel onafgebroken geanimeerd. U kunt ze aan het eind van het feest bij elkaar vegen, want ze krijgen geen moment rust.

 

Reuzenspiraal

Wij hebben ook tegen geringe meerprijs een Reuzenspiraal van wel 6 meter! Helemaal kind-veilig, met zwaailicht en sirene. Gegarandeerd succes op elk feest! Deze spiraal is ook los te huren voor uw feest.

 

Kosten

De kosten van zo’n 2 tot 3 uur durend bruut kinder-top-feest zijn uiteraard afhankelijk van het aantal kinderen.

Ter indicatie: Feest tot 50 kinderen inclusief prijzen, snoep, spellen, animatie, en een complete disco met licht en geluid vanaf slechts 450,- (inclusief BTW) Is uw feest groter? Bel ons voor de kleine meerprijs!

 

Playbackshows

Ook voor kinderplaybackshow bent u bij ons aan het juiste adres.

We doen het geluid, de presentatie, en alles wat erbij komt kijken. We hebben een compleet draaiboek inclusief inschrijvingen voor u klaar liggen als u dit bij ons boekt.

 

Evenementen

Evenementen als Sinterklaas, kindercarnaval, sportdag, of een schoolfeest, binnen of buiten, het maakt ons niet uit. We kunnen het allemaal van passende muzikale omlijsting en verlichting voorzien.

En als u wenst, organiseren we zelfs het HELE evenement voor u.

 

 

Wilt u terug naar het begin? Klik hier!

 

 

The kids go wild!

OVM Sales -  Beverwijk - GSM: 06-523 06 499 - E-mail: info@ovmsales.nl

OVMSALES.nl

Gewoondeleukste Drive-in Show

Beverwijk

 Gsm: 06 - 523 06 499

Home          Wat voor Feesten we doen          Shows en Prijslijst          Contact

Mogen we even zingen?

Pettenparty

     Home

     Feesten

     Prijslijst

     Contact

Menu

Tekstvak: DJ wedstrijd
Tekstvak: Reuzenballonnen wedstrijd