OVM SALES        Broek op Langedijk     

Over Ons :

0226-345 553

E-mail sturen

0226-345 553

KINDERFEEST PAGINA
GEWOONDELEUKSTE.NL

Kinderdisco middag/avondje
Wij organiseren enorm gezellige kinderdisco feesten. Met alle faciliteiten van de normale disco, doch aangepast aan de kids van 2 tot 12 jaar.
Wat is het verschil dan zult u zich afvragen?
Nou, kinderen hebben een andere veel vrijere aanpak dan volwassenen. Ze zijn zo lekker eerlijk. We doen gewoon lekker gek met ze. Dikkertje Dap, Kabouter Plop, K3, Kus,  enzovoorts :-) We draaien ook kinderliedjes met disco/house beat. Het onbewoonde eiland is nog steeds de grootste hit, op de hielen gezeten door Kus en Kabouter Plop.

De zaalmicrofoon
Speciaal voor de kids hebben we ook een zaalmicrofoon, voor het geval dat ze willen meezingen/brullen op hun mooiste plaat.

Spellen
We doen spellen zoals een danswedstrijd, zangwedstrijd, balonnen-oppomp-wedstrijd, stoelendans, langste adem, toiletrollen-race en nog veel meer gekke spellen. Daarbij zijn er natuurlijk bekers en/of prijzen te winnen.

Verkleden
We verkleden ons een beetje gek. En het kan ook geweldig zijn als alle moeders een zak met oude kleren mee geven aan hun kinderen. Die gooien we dan op één grote hoop, en we houden een mode show.

De verzorging
De hele presentatie doen wij zelf, het enige dat u moet verzorgen is de standaard/normale begeleiding.

Artiesten, Clowns en Googelaars
Als u dat wenst kunnen hebben we ook allerlei extra artiesten zoals clowns googelaars of zangers en zangeressen.

Evenementen opluisteren
Ook voor evenementen als Sinterklaas, kindercarnaval, sportdag, of een kinderschoolfeest kunt u ons inhuren, binnen of buiten, het maakt ons niet uit. We kunnen het allemaal van passende muzikale omlijsting voorzien. En als u wenst, organiseren we het HELE evenement.

Toppie dag
Kortom gewoon lekker te gekke toppie middag/avond voor de kids! U kunt ze aan het eind bij elkaar vegen, want ze krijgen geen moment rust.
Ze zullen het er nog lang over hebben.

Terug naar: Onze feesten

U kunt ons ook vinden op de Verjaardagwijzer

Ron Boszhard op ons kinderfeest

Het word af en toe een zooitje

Danswedstrijd op de muziek van Kabouter Plop!

[Introductie] [Wie we zijn] [Onze feesten] [Andere aanpak] [Onze muziek] [Onze Shows] [Onze prijzen] [Ons geluid] [Ons Licht]
[Referenties] [Home] [Site map]