Gehandicapten disco
Ook voor verstandelijk en/of fysiek gehandicapten kunnen we een perfecte feestavond afleveren. Dit komt omdat we van de mogelijkheden uit gaan, en niet van de beperkingen.

Aangepaste Show
Uiteraard passen we onze opstelling aan. Enkele voorbeelden:
Er liggen geen kabels op de grond zodat niemand kan struikelen.
We laten de lampen minder vel flitsen om de kans op een epileptische aanval zo klein mogelijk te houden. We gebruiken geen standaard rookmachine bij rolstoelgebruikers, omdat deze lager zitten
Met onze speciale rookmachine kunnen we toch rook in de ruimte maken.

Participeren/meehelpen
Een zeer exclusieve mogelijkheid bij onze drive-inshow, is dat we er  een heel evenement voor de bewoners van kunnen maken. Ze mogen zelf de voorbereidingen doen, zoals het aankleden van de zaal en helpen bij de opbouw van de drive-in show.
Onze show is 100% veilig, en we zijn geduldig. Het is toch geweldig als je dat allemaal met elkaar kan doen! Een stukje taken en verantwoording kan heel stimulerend werken! En we hebben er  verbluffende resultaten mee geboekt. Mensen zijn door hun enthousiasme echt boven henzelf uitgestegen. We vertellen u er graag meer over.

Geduld
Tijdens zo'n avond nemen we ook veel tijd voor de muziek, we maken op ons gemak een praatje, draaien verzoekjes, en zorgen dat iedereen aandacht krijgt. Meezingen door de microfoon is een must. We hebben ons regelmatig verbaast over de zangkwaliteiten van bewoners. En echt niet alleen Nederlandstalige muziek.

Slechthorenden
Voor slechthorenden hebben we een professionele ringleiding, alsmede extra zware bas boxen, zelfs dove mensen kunnen dan genieten van het ritme.

Spellen
We hebben aangepaste spellen die we met de feestgangers kunnen doen om het feest op gang te brengen en het ijs te breken.

Ondanks dat er meer tijd en inzet van ons gevergd word, rekenen we geen hogere prijs dan bij een normale feestavond. We doen graag wat extra want het geeft ons een enorme voldoening al die vrolijke gezichten te zien!

Wilt u terug naar het begin? Klik hier!

Dorpsstraat 91 - 1721 BC  Broek op Langedijk - Tel: 0226-345 553 - GSM: 06-523 06 499 - E-mail: info@gewoondeleukste.nl