OVM SALES        Broek op Langedijk     

0226-345 553

Over Ons :

0226-345 553

E-mail sturen

BRUILOFTEN PAGINA
GEWOONDELEUKSTE.NL

De Bruiloft
Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven………
We geven u dan ook het volgende
zeer serieus in overweging:
Wat is belangrijker; een goedkope Drive-in Show,
of een onvergetelijke feestavond?

Op deze mooie dag mag er écht niets fout gaan!
Onze Drive-in show kan zonder onderbreking de gehele dag & avond de muziek voor u verzorgen. Achtergrondmuziek tijdens uw diner, geluid en verlichting, voor bands, artiesten, en voor uw sprekers de (draadloze) microfoons.
Tevens kunnen we u helpen met de keuze van de zaal, hotel, catering, artiesten, vervoer, en al uw overige wensen.

Ervaring
We hebben met onze Drive-in show al meer dan 300 bruiloften verzorgd. We hebben daardoor een zeer ruime ervaring met bruiloften. Niet alleen de "Newly Wed's" maar ook 5, 12½, 15, 20, 25, ja zelfs 50 jarig huwelijksfeesten hebben we meermaals mogen verzorgen. Door deze enorme ervaring hebben we al van alles meegemaakt, zijn we enorm flexibel, en kunnen we op élke voorkomende situatie snel inspelen.

Stijlvol en netjes
Voor bruiloften hebben we een speciale uitpak. Deze show is er op gericht dat alles netjes en strak opgesteld staat. Bij deze show zijn er totaal geen reclame uitingen want dat vinden we niet gepast voor een bruiloft. Het bruidspaar moet immers in de picture staan,niet de show. Het geluid is zo samen gesteld dat er ook plaatsen zijn in de zaal waar men wel alles kan volgen, maar ook met elkaar kan praten. Tevens is de lichtshow aangepast.

Een bandje
Een band heeft meestal zijn beperkingen voor wat betreft de muziek. Ook moet een band af en toe pauzeren. U kunt immers niet verwachten dat ze 4 tot 6 uur onafgebroken zullen spelen. Daarom kan de samenwerking van onze drive-in show met een band, een uitstekende combinatie zijn.

Al uw wensen worden vervuld
Ook kan de taak van Ceremoniemeester door de Dj waargenomen worden.
Voordrachten, Liedjes, Stijldansen, Polonaise, Optredens,
alles is mogelijk bij ons. Uiteraard hebben we voor alle aanwezigen de juiste muziek. Iets van vroeger, iets nieuws, iets voor de kleinere kinderen, het nummer van het bruidspaar, kortom iedereen heeft een fijne avond. En wilt u juist géén toeters, bellen of stukjes, dan zorgen we er voor dat ze er niet komen. (Écht niet!)

Draaiboekje
Het is verstandig om van tevoren een draaiboekje met ons te maken om de gehele dag/avond een beetje soepel te laten verlopen. Uiteraard blijft er altijd ruimte voor "spontane" zaken!

Risico's
Voor een bruiloft doen we ook veel extra achter de schermen; We zijn er wat vroeger, we nemen wat meer spullen mee. Op die manier kunnen we, als er plotseling toch nog iets anders moet dan afgesproken was, zoals een extra microfoon of wat extra verlichting, hier snel en geruisloos voor u op inspelen.
Dat is voor het bruidspaar een enorme zorg minder!

Er gebeurt op zo'n bijzondere dag al meer dan genoeg;
dan wilt u zich niet druk hoeven te maken over kleine details


Terug naar: Onze feesten

U kunt ons ook terugvinden op: Huwelijksidee.nl

De Eerste Dans

Na een hectische en drukke dag is het fijn om te weten dat u zich over de avond  geen zorgen meer hoeft te maken;
wij verzorgen alles voor u tot in de puntjes.

Andere jubilea
1 jaar katoenen bruiloft-2 jaar lederen bruiloft-5 jaar houten bruiloft-10 jaar tinnen bruiloft-15 jaar kristallen bruiloft
20 jaar porseleinen bruiloft-25 jaar zilveren bruiloft-30 jaar parel bruiloft-35 jaar robijnen bruiloft
40 jaar smaragden bruiloft-45 jaar saffieren bruiloft-50 jaar gouden bruiloft-60 jaar diamanten bruiloft
65 jaar briljanten bruiloft-70 jaar platina bruiloft-75 jaar albasten bruiloft-80 jaar eiken bruiloft

Kortom, u kunt vaker een feestje geven dan u denkt!

[Introductie] [Wie we zijn] [Onze feesten] [Andere aanpak] [Onze muziek] [Onze Shows] [Onze prijzen] [Ons geluid] [Ons Licht]
[Referenties] [Home] [Site map]