Bedrijfs- en Verenigingfeesten

 

Er zijn vaak grote verschillen in leeftijd en muzieksmaak bij uw gasten. Het begin is vaak wat onwennig, het is allemaal wat formeler. Voor sommigen is het zelfs een “verplicht nummer”. Het gevaar bestaat dat dit soort feesten nog wel eens vroegtijdig ten einde komen omdat mensen zich vervelen.

Wij bieden u de voor de hand liggende oplossing:

“Zorg er voor dat iedereen het naar zijn zin heeft!”

Souplesse

Als geen ander weten wij hier mee om te gaan.

Door een juiste muziekkeuze, en animators die met de nodige souplesse en takt van alles kunnen doen om het “ijs” te breken, word uw personeelsavond of verenigingsfeest al binnen korte tijd gezellig. Zo blijft iedereen op de juiste wijze betrokken bij uw feestavond.

 

Toegevoegde waarde

Het voordeel van dit soort feesten is dat iedereen elkaar in informele sfeer beter leert kennen. Hierdoor stimuleert zo’n feest ook de onderlinge verhoudingen op positieve wijze. U zult merken productiviteit, sportiviteit en de eensgezindheid toe zal nemen. Een goed feest resulteert vaak in een betere binding met het bedrijf of de vereniging. En het is een goede kennismakings gelegenheid voor de nieuwe mensen.

 

Kantine

Als een zaal huren budgettair te hoog gegrepen is, toveren wij uw kantine om in een gezellige feestruimte! We zijn zeer flexibel in onze opstelling. Wanneer u zelf geen gezellige verlichting heeft, hebben wij alles voor u in voorraad om uw kantine sfeervol te verlichten. U hoeft alleen wat slingers, vlaggetjes en eventueel ballonnen op te hangen, en een kleedje op de tafels te leggen, en u zult versteld staan van uw “eigen feestzaal

 

Wilt u terug naar het begin? Klik hier!

Caribian night!

Wat voor feesten we  doen

Shows en Prijzen

Fotoboek en Referenties

Over Gewoondeleukste